Tuesday, April 9, 2013

Flower Hüsranı - Flower Failure

Duydum ki  Drew Barrymore, Flower isimli, süpermarketlerde satılan ama pahalı ürünlerin kalitesinde olduğunu vaat eden bir makyaj markası çıkarmış. Kışkırtıcı değil mi? Ama çok enteresandır Amerika'da sadece Walmart'ta satılıyor ki Walmart buradaki en ucuz süpermarket! Her neyse, duyduğumun ertesi günü tabi ki bana Walmart yolları gözüktü. Son zamanlarda farlardan daha çok rujlara ilgim olduğu için (Şok!) fotoğrafta gördüğünüz "So Gladiola" rengini almaya karar verdim. İlk bakışta kendisine aşık oldum, aradığım pembemsi şeftalimsi ruju (yeterince pembemsi şeftalimsi rujum olmadığı için :P) buldum sandım, ama daha fazla yanılamazdım. Öncelikle rengi hiç gözüktüğü gibi değil (fotoğraflarda çok canlı gözükmüş, normalde tüpteki hali çok daha açık renk, swatch hali de çok daha turuncu), benim aradığım yumuşak hafif tonlardaki renkten ziyade tüm dikkati çeken, neredeyse neon turuncu tarzında çok parlak bir renk. Ayrıca, denediğim en dudakları kurutan yapıya sahip rujlardan biri, dudaktaki kuru yerlere birikiyor ki bu benim için katlanılmaz bir şey. Diğer rujlarına bakacağımı hiç düşünmüyorum, beeelki allıkları?

I heard Drew Barrymore created a makeup line called Flower, which promises a department store quality with drugstore price. It's tempting right? But, it's so weird that it's only sold at Walmart which is the cheapest drugstore ever! Anyway, the next day I went to Walmart to look at her products. Recently I've been into lipsticks more than eyeshadows (shocking!) hence I decided to buy this color "So Gladiola" from her line. I fell in love with it at first, I thought it would be the perfect peachy pink lipstick for me (you can't have too many peachy pinks), but I couldn't be more wrong. First of all, the color is too vibrant, it doesn't look like what you see on the tube (it looks less vibrant, a lot lighter and softer in real life on the tube and the swatch looks more orange), it's more like a in your face coral rather than what I was looking for. It doesn't end there, it also has the most drying formula I have ever seen and it settles into the dry patches on your lips, which is a no no for me. I don't think I'll be looking at her lipsticks any more, maybe her blushes? 

                                                             ♥  youtube     facebook    instagram  

2 comments:

  1. Ben de pembemsi şeftaliye bayılırım. Soğuk pembeler komik duruyor kızıl saçlı olduğumdan. Tüm rujlarım ya şeftalinin tonları ya da pembeli karışımları. Ama ben de şu saniye ruj alsam yine aynı tonlarda olur muhtemelen, peh.
    Bu arada kurutan ruj kadar kötü bir şey yok bence. Çok çirkin duruyor, renksiz kalsa daha iyi. Ama nemi, yağı arttıkça da opaklığı azalıyor:(

    ReplyDelete
  2. ayyy cidden de oyle
    inan ki 1 kere surdum hemen cikardim
    hele bi de dudak cizgilerinde birikir kuru rujlar ekstra olarak
    cok lazim yani hehehehe
    aynen cnm, seftalimsi pembeye gidiyo benim de elim hep
    ama sonra hep benzer renkler oluyo
    degisiklik yapmaliyiz! :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...