Thursday, January 17, 2013

YSL Peach Passion Rouge Volupte Ruj - YSL Peach Passion Rouge Volupte

YSL'in Rouge Volupte rujlarından çok fazla beklentilerim vardı ve kabul etmeliyim ki tüm beklentilerimi karşıladı ve hatta aştı. Ne kadar yumuşak olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez. Sürümü bir rüya gibi ve ipeksi, aynen ismi gibi. Çok pigmentli olduğu için dudaklarımdan sadece bir kere geçmem yetiyor da artıyor bile, ikinci defa geçmeme hiç gerek yok. Az yeme ve içmeyle dudaklarımda yaklaşık 3-4 saat duruyor ki bence gayet güzel bir süre bu. Seçtiğim renk şeftalimsi pembemsi (evet, benim favori rengim) bir renk olan Peach Passion, yani 13 numara. Günlük olarak kullanabilmek için bu rengi seçtim. İyi ki de seçmişim, cilt tonuma çok güzel uyan harika bir rengi var. YSL'in Rouge Volupte rujlarından birini denemenizi şiddetle öneririm. Eminim pişman olmayacaksınız... Amerika'daki fiyatı 34 $ ve Sephora'larda bulunabiliyor.

I had very high expectations from YSL Rouge Volupte lipsticks and I have to admit that it exceeded my expectations. I can't describe how smooth it is, it glides like a dream and feels very silky as the name suggests. It is amazingly pigmented, one swipe on your lips is more than enough, you don't need to go second time to get full opacity. It stays about 3-4 hours on me with minimal eating and drinking, which is quite good. The color I got is number 13, which is a peachy pink (yeap, my favorite color) color. I chose this one because I wanted to use it as an everyday lipstick. I'm very happy I picked this one, because it suits my skin tone very well and the color is so pretty. I highly highly recommend trying one of YSL's Rouge Volupte lipsticks. You won't regret... It retails for $34 in USA and it can be purchased from Sephora.






2 comments:

  1. ne kadar mükemmel olduğunu anlatmaya gerçekten kelimeler yetmez :) o cic makyaj masanda görünce sephora ya koştum ve aldım dünden beri büyük aşk yaşıyoruz :) teşekkürler

    ReplyDelete
  2. Eminecim gozumden kacmis cnm mesajin. Simdi gordum. Ne kadar cok sevindim begendigine anlatamam. Benimde en favori rujlarimdan biri cnm ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...