Wednesday, January 1, 2014

Ocak Ayında Gün Aşırı Yeni Video ve Çekiliş!!! - A New video every other day in January and Giveaway!!!



Çok uzun zamandır daha sık video yüklemem konusunda istekler alıyorum, her gün video çeksen izleriz diyen o kadar çok kişi var ki... Ben de hala tam zamanlı çalışıyor olmama rağmen sizlerin isteklerini kıramadım ve Ocak ayı için çalışmalara uzun zaman önceden başladım. Evet işte geliyor! hehehe Ocak ayı boyunca denizinpaylastiklari youtube kanalımda gün aşırı video yükleyeceğim!!! Benim için biraz zor olacak olsa da sizler için az bile diyorum! Keşke elimden gelse her gün video yüklesem fakat bu aralar ancak bu kadar zaman ayırabiliyorum, ama bu da beklediğinizden iyi değil mi? Umarım öyledir :) 

Eh tabi ki de bununla yetinemem, çünkü sizlere yeni yıl hediyesi vermem şart! O yüzden Ocak ayının ilk videosu tabiki de Çekiliş videosu! Çekiliş ürünleri, katılmanız için yapmanız gerekenler, 3 kişiye sürpriz hediye, bol gülümseme ve teşekkür için aşağıdaki videoya tıklayın ve Çekiliş videomu izleyin :) Umarım beğenirsiniz...

I've been receiving tons of request to upload my videos more frequently, there is so many of you who say we'll watch you everyday if you can upload a video... I couldn't say no to your requests any longer and started to work for my January concept quite a long time ago. Here it comes! hehehe I'll be uploading a new video to my denizinpaylastiklari youtube channel every other day in the month of January!!! It's going to be very hard for me but it's not even enough for you guys! I wish I could do more and upload a video every single day, however this is as much as I can do nowadays... Still, isn't it better than what you were expecting, right? Hope so :)

Of course this wasn't enough, because I had to give you a new year gift! So my very first video is a Giveaway video! If you'd like to learn more about the Giveaway products, what you need to do enter, surprise gifts to 3 more people, lots of smile and thanking you... then click the video below to watch my giveaway video :) Hope you enjoy...
  youtube     facebook    instagram  

13 comments:

  1. Selamlar denizcim :) bu hediyeleri istiyorum :) umarım şans bana güler :))

    ReplyDelete
  2. inş bana çıkar yeni yıl hediyesi olur :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadriyecim güzel bir hediye olur cidden hehehe
      Bol şanslar cnm :)

      Delete
  3. Ama bunlar benim olmalı :)) senin videolarını izlerken neden ağzım kulaklarıma yayılıyor kii :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihih Hülyacım ne güzelmiş öyle! Bir tek ben değilmişim gülümseyen demek ki heheheh
      öpüyorum cnm ;)

      Delete
  4. çoook tatlısınız sizi takip etmek çok keyifli :) artık ojelerimle daha iyi anlaşıyorum tabi sizin katkınız çok büyük ;) göz makyajını da çözsem daha ne isterim :) bn de katıldım çekilişinize belki şans gülebilir değil mi, sevgiyle kalın :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gizemcim çok teşekkürler çok sevindim ojelerini daha çok kullanmana :)
      hangi desenlerimi yaptın? Bak örgü oje deseni en kolaylarından ve en güzellerinden tatlım :D
      bol şanslar!! Acemiler için 15 Göz Makyajı videomu izledin mi peki?

      Delete
    2. çook tesekkür ederim öncelikle cevapladığınız için :) maalesef örgü desenini denemeye vakit bulamadım ama renkli oje deseni ve çizgili oje desenini çok sevdim bir de düz renk oje üstüne simli pullu oje desenini denedim en son blogunuzda gördüğümü :) essencenin colour&go serisinden time for romance ile yaptım. Göz makyajında sonbahar makyajı ile rockçı deniz makyajı su an favorim ama tek elle eyeliner çekiyorsunuz ya orada dondum kaldım :) anladım ki daha çook yolum ve izleyeceğim video var :) bizi aydınlatmaya devam edin lütfen,emeğinize sağlık :)

      Delete
  5. Ya ben hediyelerin yerine seni alsam olur mu ????? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihih Neslicim ben de öyle düşünüp kameralı görüşme ekledim hehehehe
      çok tatlısın canım :D

      Delete
  6. Denizcim ne kadar tatlısın kendi doğum gününde bize hediye, umarım benim olurlar harika gözüküyorlar :))

    ReplyDelete
  7. Mrhabalar hepsi çok güzel umarım benim olur :)) Videolarınızı izliyorum cok icten konusuyorsunuz cana yakınsınız

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...