Wednesday, January 1, 2014

Bu Senin İçin - This One's For You

Kullandığım bir ürün ile ilk kullanışta bir aşk yaşadığımda sizlerle hemen paylaşmam şart! Daha önce Butter London'ın Knackered isimli ojesiyle böyle bir ilişkimiz olmuştu ve instagramdan hemen paylaşmıştım video halinde. Ne? Görmediniz mi? O zaman beni takip etmiyorsunuz demektir canım :)) Bilmeyenler için instagram kullanıcı adım denizshares ;) Gelelim bugünkü ojemize... Aslında beni benden alan baz olarak sürdüğüm Pastel marka 25 Numara ojem değil, tamam onun da güzel olduğunu kabul ediyorum :), ama asıl benim bayıldığım China Glaze'in This One's For You ojesi! İnanılmaz güzel, içinde çok ufacık pembemsi morumsu pırıltıları olan ve aynı zamanda da yeşilimsi sarımsı büyük simleri olan oje! Gerçekten harika duruyor tırnaklarda, hem de sadece tek bir katla! Eğer bulabilirseniz kesinlikle denemenizi öneririm. Altına hangi rengi sürerseniz sürün uyabilecek ve hatta muhteşeme çevirecek bir oje!

When I fall in love with a product, I have to share it with you immediately! Recently I shared my crush on Butter London's Knackered nailpolish on my instagram account. What? You haven't seen it? Then it means you are not following me on instagram :)) For those of you who don't know, my user name is denizshares on instagram ;) About today's nailpolish... Actually what made me fall in love is not the base nailpolish I applied which is Pastel's Number 25, OK I'll admit it's pretty too :), however what blew me away is China Glaze's This One's For You nailpolish! It's incredibly beautiful with tiny specks of purplish pinkish glitter and also greeny yellowy big chunks of glitters. It's really amazing on the nails with only one coat! If you can get your hands on this, I'd suggest picking it up. It's that kind of nailpolish you can use anything underneath and it will turn it to amazingness!

  youtube     facebook    instagram  

7 comments:

  1. Renk anlatmana bayılıyorum ya :D pembemsi morumsu :D yeşilimsi sarımsı :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhehehehe çok becerikliyim dimi canım :))
      ama değişiyor rengi ne yapayım :P

      Delete
  2. Valla zevkine hayranim.her yerden takip ediyorum.sen ne alıyorsan oyle anlatiyorsun ki, beni cezbediyo ve hemen bulabiliyorsam aliyorum.seni seviyorum.KALPTEN...

    ReplyDelete
    Replies
    1. canım benim çok teşekkür ederim!! inşallah alınca da beğeniyorsundur tatlım :)
      sevgi karşılıklı şekercim öpüyorum çoooook :D

      Delete
  3. çook güzel oluyor çok ta kolay size de çok yakışıyor :) merak ediyorum acaba marble oje deseni denediniz mi hiç ? çok kolay gözüküyor videolarda ama bir bilene danışayım dedim :) :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. gizemcim çok teşekkür ederim cnm!
      hayır canım denemedim ama dediğin gibi kolay gözüküyor canım
      deneyeyim en kısa zamanda
      çok teşekkürler cnm ;)

      Delete
  4. :) ya ben bu Pastel 25 e senin donut topuz videonda resmen asik oldum!!! Amerika'da bulabiliyor musun Pastel? evet ise nerede?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...