Saturday, February 2, 2013

Dior Amber Diamond Aydınlatıcı - Dior Amber Diamond Highlighter







İtiraf etmeliyim ki aydınlatıcı ürünleri pek sevmem. Karma-yağlı bir cildim olduğu için, gün boyunca zaten yüzümün her yerine aydınlatıcı sürmüşüm gibi parıl parıl parlıyorum. Ama, çok uzun zamandır Dior'un Amber Diamond aydınlatıcısını almak istiyordum ve sonunda dayanamayıp bir kaç ay önce kendisine kavuştum, iyiki de almışım :) 4 farklı harika renkten oluşuyor, hepsi sedefli ve hepsi de çok güzel... Fırçamı bütün renklerden almaya çalışarak yuvarlayıp, elmacık kemiklerimin üstüne sürüyorum. Çok beğenmeye başladığım (ki bu benim için büyük bir şey :D) harika bir ışıltı katıyor yüzüme. Yüzün disko topu gibi, çok fazla pırıltı, simli, parlaklık gibi aşırı gözükmesini sevmiyorum. Ama diyebilirim ki, Dior Amber Diamond bunları yapmıyor, tam aksine çok fazla uygulamazsanız çok güzel gözüküyor. Bu yüzden de küçük bir duo fiber fırça kullanmayı tercih ediyorum, böylece tüm yüzüme bulaştırmamış oluyorum ve kılları seyrek olduğu için çok fazla ürün almamış oluyorum, sadece istediğim kadar istediğim yere sürebiliyorum. Bu aydınlatıcıyı sevmemin diğer nedeni de farklı renklerden oluştuğu için her rengi far olarak kullanabiliyorum. Ayrıca göz punarı ve kaş altını aydınlatmak için gayet güzel bir ürün. Eğer iyi bir pudra aydınlatıcı arıyorsanız Dior'u denemenizi tavsiye ederim. Bayağı pahalı ama çok fazla ürün olduğu için uzun bir süre kullanabilirsiniz. Amerika'da Sephora ve büyük mağazalarda 45 $'a bulabilirsiniz.

I have to say that I'm not a big highlighter girl. I get shiny throughout the day because of my combination-oily skin, which acts as a highlighter on all over my face. But, I wanted to try Dior's Amber Diamond highlighter so badly for a very long time. I finally cracked and bought it a couple of months ago and I'm glad I did! It has 4 different amazing colors, all very shimmery but beautiful... I swirl my brush and try to get a little bit of every color, then apply this only to the tops of my cheekbones. It adds a really nice sheen which I started loving (it's shocking for me :D). I don't like when there is too much sparkle, sheen and shine and all that jazz on the cheeks, just like a disco ball. But I can say that Dior's Amber Diamond doesn't do any of these at all and it's very pretty if you don't use too much of it. That's why I prefer using a small duo fiber brush, so that I don't get it all over my cheeks and also because it's a duo fiber brush it doesn't pack too much color, just gives the amount of sheen I want.  Another reason why I love it is because of the different colors you get, which makes it perfect if you want to use it as an eyeshadow. I can also use this as an inner corner and brow bone highlight too. If you are in the hunt for a perfect powder highlighter, I'd recommend giving this one a go. It's pretty expensive but you get a lot of products and I don't think I'll be running out of this for a very very long time. It retails for $45 and can be purchased from Sephora and big department stores in the USA. 


♥   youtube  ♥   facebook  ♥

1 comment:

  1. merhabalar,
    videolarını sürekli takip ediyorum,blogunu yeni keşfettim:) yurtdışında olduğun için çok şanslısın her ürünü bulabiliyorsun özellikle urban decay. bu ürün acaba gelecek mi tr de bulabilecekmiyiz bilmiyorum ama kesin gelirım çok şık. bloguma beklerim canım http://deepbeauty.blogspot.com/
    sevgiler..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...