Thursday, September 5, 2013

Çekiliş Urban Decay Naked Paleti - Giveaway Urban Decay Naked Palette


Herkese Merhabalar!
Youtube'da hala devam etmekte olan çekilişimi buradan da duyurmak istedim. Katılmayanınız varsa aranızda, üzülmeyin hala vaktiniz var!
Hediye de benim en çok sevdiğim far paletlerinden biri, Urban Decay'in Naked Paleti! Youtube camiasının en meşhur ve en çok beğenilen paleti diyebilirim bunun için. Birbirinden güzel 12 farın dışında, gayet güzel bir far fırçası ve ufak boy Urban Decay Primer Potion yani far bazı da hediyenin içinde! Eminim hediyeyi kazanacak şanslı kişi de bu seti en az benim kadar çok beğenerek kullanacaktır. 
Katılmak için neler yapmanız gerektiğini öğrenmek için Çekiliş videomu kaçırmayın! 

Hi everyone!
I wanted to announce my big Youtube giveaway on my blog too. If you haven't joined my giveaway, don't worry you still have time!
My gift to you is one of my favorite palettes which is Urban Decay's Naked Palette! I believe this is the most famous and most loved palette in the YouTube community. It has 12 beautiful eyeshadows, a decent eye brush and a small size of Urban Decay Primer Potion! I'm sure whoever wins the giveaway will enjoy using this set as much as I do.
Don't miss my giveaway video if you want to learn what you should do to enter the giveaway!

♥  youtube     facebook    instagram  

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...