Saturday, March 23, 2013

Rimmel Scandaleyes Eye Liner




Bazı ürünleri elime geçirmek için çok uzun süre beklemem gerekiyor, Rimmel Scandaleyes Eye Liner ları da bunlardan bir tanesiydi. Amerika'da kısa bir zaman önce satışa sunuldu ve bu üç rengi görünce dayanamadım, hemen kaptım :) Hatta Deep Blue rengini 5 ürünle makyaj videomda kullandım bile, linkini aşağıda bulabilirsiniz. Eğer uygulamalı olarak görmek isterseniz aşağıdaki videoya tıklamadan geçmeyin. Deep Blue çok pigmentli ve klasik lacivert eye linerınızdan biraz farklı renge sahip, daha canlı bir tonu var. Taupe ekstra bir belirginlik katmak için her gün alt kirpik diplerime sürdüğüm favori eye linerım olmayı başardı. Gözlerimi daha büyük gösteriyor ve göz makyajımı biraz daha buğulu hale getiriyor ama aynı zamanda da doğal gözüküyor. Evet, anlatmak zor :) Bence, Nude rengi yeni beyaz eye linerınız olabilir. Yani, gözünüzün içine beyaz eye liner sürmek yerine, bu rengi kullanmak isteyebilirsiniz. Bu renk, gözleri daha büyük ve daha canlı gösteriyor, hem de çok belli olmadan. Göz içindeki kırmızı damarların görüntüsünü yok ediyor ve makyajınızı genel olarak daha özenli gösteriyor. Üçünü de tavsiye ederim, fiyatına göre çok güzel kaliteli ürünler. Başka renklerini de denemem lazım, renk konusunda bir öneriniz var mı?

I have to wait for quite some time to get my hands on some products, Rimmel Scandaleyes Eye Liners were one of them. They are recently launched in USA and I couldn't resist these 3 colors. I even used the Deep Blue one in my 5 products makeup tutorial which is linked below. If you would like to see it on action then click the video below. I have to say I love all three of the colors. Deep Blue is a very pigmented, and a little bit different than you traditional navy eye liner, it has more color to it. Taupe has become my favorite eye liner to pop under my eyes for extra definition. It makes my eyes bigger and makes my eye makeup tiny bit smokier but at the same time it also looks natural. Yep, hard to describe :) In my opinion, Nude can be your new white eyeliner. Instead of using white eyeliner on your water line, you might want to try using this color. This makes your eyes look brighter and bigger without looking too obvious. It cancels the redness on your waterline and makes your whole look more put together. I highly recommend all three of them, they are great value for their price. I'd like to try more, which color should I buy next?


♥  youtube     facebook    instagram 

5 comments:

  1. Keşke Türkiye'de de satışa sunulsa Rimmel'in bazı ürünlerini çok beğeniyorum ve bu kalemlerini merakla bekliyorum.:)

    ReplyDelete
  2. melalcim ben rimmel urunleri turkiyede bulunuyor diye biliyorum
    turk bloglarda, vloglarda falan goruyorum hep cnm
    bulabilirsin belki de :)

    ReplyDelete
  3. Ne yazık ki Rimmel'in her ürünü burada yok sanırım bunlarda yok.
    Asıl Rimmel'in scandaleyes shadow sticklerini merak ediyorum onları denedin mi hiç nasıllar??

    ReplyDelete
  4. melalcim dun aldim sticklerden kahverengi olanini
    yakinda denicem ve blogumda paylasicam cnm :D

    ReplyDelete
  5. Harika sizi dün gördüm eyeliner ,le ilgili videolar ararken ve dünden beri her yerde takipçiniz oldum, çook teşekkr ederiz ve videolarınız insana neşe veriyor :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...