Thursday, March 21, 2013

Rimmel Kate Moss Ruj 109 - Rimmel Kate Moss Lipstick 109







Rimmel'in Kate Moss rujlarını uzun zamandır denemek istiyordum, ama bir şekilde diğer tüm rujları alıp Kate Mossları es geçmeyi başardım. Ayıplıyorum kendimi :) Sonunda nude ya da pembe renklerdense canlı renklerden birini, 109 numarayı almaya karar verdim. Şok edici biliyorum! İtiraf etmeliyim ki çok renkli rujları genelde sürmüyorum, ama cesur olup artık onlara da kucak açmaya karar verdim :) Özellikle bu rengi çok sevdim, çok koyu değil çok parlak da değil. Evet, aslında parlak, ama daha parlaklarını da gördüm daha önce :) Dudaklarınıza renk biraz işlediği için uzun süre rengi kalıyor, ağır bir his bırakmıyor, rahatça kullanabiliyorsunuz, dudağınızın kuru yerlerinde birikme yapmıyor, gayet güzel ve tatlı duruyor. Bunlardan daha fazla denemeliyim, özellikle koyu morumsu bordomsu rengini... Hiç bunlardan birini denediniz mi? Beğeniyor musunuz yoksa çok da meraklısı değil misiniz?

I wanted to try one of Rimmel's Kate Moss lipstick for the longest time, but somehow I managed to get all other lipsticks but Kate Moss's. Shame on me :) I finally decided to go with one of the bold colors, Number 109 instead of the nude or pink ones. Shocking I know! I have to admit I don't wear bright lipsticks very often, but I decided that I should be brave and just embrace them :) I love this color in particular, it's not too dark and not too bright. Yeah, it's bright but I've seen brighter ones on the market :) It stains your lips a little bit, which makes it last longer, doesn't feel heavy on the lips, feels comfortable, doesn't cling on the dry patches, looks lovely and very pretty. I have to try more of these, especially the dark purplish burgundy color... Have you ever tried these? Do you like them or not too keen on them? 
                                                 ♥  youtube     facebook    instagram ♥ 

5 comments:

  1. Maalesef bu rujlar burda avusturyada yok, internetde de bulamadim henüz. Bende cok merak ediyorum :)

    ReplyDelete
  2. Ayfercim gelir insallah en kisa zamanda, Amerikaya da cok zaman sonra geldi
    Eminim begenirsin :)

    ReplyDelete
  3. Bahsettiğin renk yani morumsu bordomsu olan ,107 numara ve ben de severek kullanıyorum, iddialı ama tonlama yapılarak ayarlanabiliyor . Kate Moss rujlar kesinlikle çok başarılı bence.Bu rujun rengine bayıldım, ayrıca sana yakıştı, farklı renkler denemek güzel bence ; ayrıca seni youtube da ilgiyle takip ediyorum,

    sevgiler :)

    ReplyDelete
  4. Ben 112 numarasını kullanıyorum deli gibi. Çok beğeniyorum bordo tonu. Bloğumda swatchını ve dudakta duruşunu görebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ediyorum :)

    makyajayenibaslayankiz.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Ben de aldım ancak kokusundan dolayı kullanamadım. Bana ağır bir gül kokusu geldi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...