Thursday, March 28, 2013

Bobbi Brown Corrector

Bu ürünü 4 ay önce aldığımdan beri her gün sürekli kullanıyorum. Göz altlarım çok koyu olduğu için hangi kapatıcıyı kullandıysam Lancome'dan Mac'e, işe yaramadı. Son rutinim Clinique'in All About Eyes kapatıcısıyla göz altlarımı olabildiğince kapatmaktı, ama birşeyler eksikti... (Evet, abartmayı severim :D) Sonunda eksiği buldum, Bobbi Brown'un Light Bisque rengindeki Corrector'u! Ölene kadar (Abartı kraliçesi :D) ya da daha iyisini bulana kadar  makyaj kolleksiyonumda olacak bir ürün. Göz altlarımı kurutmuyor (hep altına göz altı nemlendiricisi kullanıyorum), çok hafif yapısı var, kahverengi morumsu göz altlarımı, şeftalimsi pembemsi rengiyle neredeyse yok ediyor. Sizin de göz altlarınız benimki gibiyse şeftalimsi pembemsi corrector lar kullanmayı denemelisiniz, büyük bir fark göreceksiniz. Bunu sürdükten sonra üstüne bir de kapatıcı sürüyorum ve bütün görünüşüm değişiyor. Corrector ve kapatıcının kombinasyonu problemlerinden birine gün boyunca da olsa elveda dememi sağlıyor :) Henüz kalıcı bir çözüm bulamadım malesef ve tüm önerilerinize açığım... Mucizeler gerçek oluyor mu ne? Bobbi Brown Corrector'ı Amerika'da Sephorada 23 $'a bulabilirsiniz. 

Not: Son fondoten videomda bunu kullanmıştım. Uygulamalı olarak görmek için aşağıdaki videoya TIK :) 

I have been using this product religiously every day since I got it about 4 months ago. I have pretty dark under eye circles and no matter which concealer I used from Lancome to Mac, nothing worked. My last routine was covering them as much as I could with Clinique's All About Eyes Concealer under eye concealer, but something was missing... (Yep, I like drama :D) Finally, I found my staple product, Bobbi Brown Corrector in Light Bisque! This will always be in my makeup collection probably for the rest of my life (Drama Queen :D) or until I find a better corrector. It's not drying (I always use under eye moisturizer though), super lightweight, has a peachy pinky tone which cancels out my browny purpely under eye circles. You should try the peachy pinky correctors if you suffer dark circles too, you'll see a huge difference. I also apply concealer on top of it and it changes the whole look for me. The combination of corrector and concealer do a pretty good job at saying good bye to one of my problems for the day :) I haven't found a permanent solution yet and I'm open to suggestions if you have any... Miracles come true, right? Bobbi Brown corrector can be purchased from Sephora for $23. 

PS: I used this on my latest foundation routine. Click the video below to see it on action :) 


♥  youtube     facebook    instagram 

2 comments:

  1. Deniz abla bu corrector bendede var memnunum ama bobbi brownın creamy concealerı ile uygulayınca iğrenç oluyor bulamaç gibi ve hiç kalıcı olmuyor.Clinique all about eyes de var ama buda göz altımı kurutuyor ve gene kalıcı olmuyor. Sen kalıcı olmasını nasıl sağlıyorsun ?

    ReplyDelete
  2. handecim, pudrayla sabitliyo musun goz altini?
    ozellikle toz pudralar (loose powder dedikleri) daha guzel sabitliyo goz altini aklinda bulunsun
    bir de cok fazla surme ikisinden de
    az az al, bir deeeee goz altini illa ki nemlendir
    ben her sabah aksam nemlendiriyorum cnm

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...