Tuesday, July 9, 2013

Makyaj Koleksiyonu - Makeup Collection

Makyaj koleksiyonu videosu bu zamana kadar aldığım en çok ıstek videosu ve işte sonunda karşınızda! :) Bu videoda tabi ki makyaj koleksiyonumu göreceksiniz :) Bunun dışında makyaj ürünlerimi nasıl organize ettiğimi, fondotenlerimi, farlarımı ve diğerlerini nasıl sakladığımı göreceksiniz. Bunlar yetmediği için bazı favori ürünlerimi de öğreneceksiniz ki, böylece bu videoyu favori videosu da yapıyor :) Umarım beğenirsiniz!

My makeup collection is by far the most requested video I've ever received and finally here it is! In this video you'll obviously see my makeup collection :) Other than that you'll also see how I organize my makeup, how I keep my foundation, eyeshadows and all that jazz. Because that's not enough, you'll also learn some of my all time favorite products, which makes this video kind of a favorites video as well :) Hope you enjoy!

♥  youtube     facebook    instagram  

5 comments:

  1. Merhaba Deniz Hanım, size ulaşabileceğim bir mail adresi alabilir miyim acaba?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merhaba Kevser Hanim,
      Bana denizshares@gmail.com adresinden ulasabilirsiniz.

      Delete
  2. Merhaba,

    Çok güzel bir post olmuş, ürünlerini tanıtman açıkcası :) Blogundaki paylaşımlar çok güzel ve okuması keyifli. Blogunu takibe aldım, bana da beklerim.. :)) http://yasonunpenceresi.blogspot.com/

    Sağlıcakla..

    ReplyDelete
  3. merhaba ::) çok güzel bir blog elinize sağlık

    ReplyDelete
  4. Selam! Bugun buldum kanalini.. cok tatlisin! x

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...