Wednesday, November 7, 2012

Wet n wild Knock on Wood Eyeshadow Trio - Wet n wild Knock on Wood Üçlü Far


Today's topic is another wet n wild eyeshadow trio. I really love wet n wild products, what can I say :D This one has pink, brown and a burgundy color, which are all fantastic.

Bugünün konusu yine bir wet n wild üçlü farı. Ne diyebilirim ki wet n wild farlarını çok seviyorum :D Bu seferki pembe, kahverengi ve bordo renklerinden oluşuyor, hepsi de birbirinden şahane renkler. 


Although the burgundy looks scary at first, it's still wearable in my opinion, especially if you apply the pink on your entire eyelid, burgundy on the outer corners and the brown color on your crease, it'll make everything blend much better. You can find these at most of the drugstores for $4.99.

Bordo rengi ilk başta biraz korkutucu gelebilir ama bence yine de gündelik hayatta da kullanılabilir bir renk, özellikle pembe rengini tüm göz kapağına, bordoyu gözün uç kısmına ve kahverengi farı göz çukuruna uygularsanız herşeyin çok güzel bir şekilde birbirine geçmesini sağlamış olursunuz. Amerika'da bir çok süper marketlerde 4.99 $'a bulabilirsiniz.



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...